Sunday, October 01, 2006

Kurt chodil několik měsíců s velmi hezkou dívkou. Jmenovala se Tlackie a "kouřila trávu". Podle Kurta ho "v podstatě využívala než pustili jejího kluka z basy".
Jednou v noci Kurt Jackie propašoval k sobě do pokoje. Byl celý bez sebe a těšil se na to, jak přijde o panictví. Sotva se svlékli, vrazila clo pokoje Wendy, rozsvítila a zasyčela: "Ať ta děvka ihned vypadne!` Kurt utekl z domu ke kamarádovi zůstal tam, dokud matka jeho kamaráda nezavolala k ním domů: "Wendy, mám pocit, že se tvůj syn se přestěhoval k nám."
Kurt přestal kouřit marjánku, protože se "chtěl pokusit rměnit svůj život". V té době mu zavolala jeho nevlastní matka a zeptala se ho, jestli by se k ním nechtěl vrátit. Don mu hned na rovinu řekl, že jestli u nich chce bydlet, musí přestat s muzikou a začít dělat něco rozumného. Nějakým zázrakem se mu podařilo Kurta přesvědčit, aby dal kytaru do zastuvárny a absolvoval přijímací zkoušky k námořnictvu. Kurtovi testy dopadly výborně a nadšený náborář k ním dvakrát za sebou přišel večer domů. Ale druhého večera, těsně před podepsáním přihlášky, sešel Kurt do svého pokojíku v přízemí, vykouřil trochu marihuany, vrátil se nahoru, oznámil přítomným: ,,Děkuju, nechci," sbalil si svoje věci a odešel. Vydržel u Dona přesně jeden týden. Od té doby neviděl svého otce osm let.