Thursday, December 22, 2005

5. ROCK V BESEDĚ

V sobotu 22. 10. 2005.
Kromě již dříve avizované hvězdy muzikálu Tři mušketýři Petra Koláře a finalisty SuperStar Petra Bendeho získali organizátoři také další SuperStar Gabrielu Al Dhábba. Na koncertu dále vystoupí Viktor Dyk a Iva Marešová (oba z muzikálu Excalibur). Křest nového CD navíc chystá domácí kapela Elbereth.
"Bende a Al Dhábba vystoupí jak samostatně, tak společně. Speciálně pro Břeclav si připravili duety Iva Marešová s Viktorem Dykem. Velmi kvalitní vystoupení můžeme očekávat od potenciální jedničky naší rockové scény Petra Koláře, který v té době bude vydávat nové CD a není vyloučeno, že Břeclav bude prvním městem, kde se deska objeví," uvedl hlavní pořadatel koncertu Petr Brantalík.
CD nazvané Hladová bestie od skupiny Elbereth pokřtí po půlnoci Petrové Kolář a Bende spolu s břeclavským starostou Dymo Piškulou a pro návštěvníky chystají organizátoři koncertu soutěž o hodnotné ceny. Také letos bude celý starobřeclavských kulturní dům včetně restaurace k dispozici návštěvníkům koncertu.

Dvojkoncert v případě velkého zájmu?
Petr Brantalík tentokrát uvažuje o uspořádání dvojkoncertu Petra Bendeho a Gabriely Al Dhábba, kteří by v případě většího zájmu lidí mohli vystoupit i v odpoledních hodinách pro věkově mladší publikum. Proto si lístky objednejte co nejdříve v Turistickém informačním centru v budově Městského úřadu Břeclav, tel.: 519 326 900. Samotný prodej lístků bude zahájen 15. září za cenu Kč 220,-.
Místo konání:
Kulturní dům Na Obecní, Stará Břeclav
Pořádá:
Petr Brantalík